Pursaklar’da yeni pazar alanı için ilk kazma vuruldu

featured
service

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların hem yazın hem de kışın huzur içerisinde alışveriş yapabilmeleri için bütün teknik detayların düşünüldüğü yeni Modern Kapalı Çarşamba Pazar Alanı için çalışmalarına başladı.

Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı üzerindeki mevcut pazar yerinin ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, modern kapalı pazar yerleri ile hem pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışması hem de vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına yeni Kapalı Çarşamba Pazar alanı yapımı için ilk kazmayı vurdu.

Bu doğrultuda Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Fatih Mahallesi Emek Caddesi üzerine yapım çalışmalarının başladığı Çarşamba Pazar Alanındaki çalışmaları yakından takip ederek,  incelemelerde bulundu.

‘‘Yeni kapalı pazar yerinin hizmete girmesiyle birli vatandaşlarımızın rahat bir ortamda alışveriş yapması sağlanacak’’

Mevcut Çarşamba Pazar alanının vatandaşların ihtiyacını karşılayamadığından yeni yerine taşımak adına yapım çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı üzerindeki mevcut pazar yerinin ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle yeni yerinde yapımına başladığımız Çarşamba Pazar Alanımızda ilk kazmayı vurduk. Hafriyat işleri tamamlandı. Yeni kapalı pazar yerinin hizmete girmesiyle vatandaşlarımızın rahat bir ortamda alışveriş yapması sağlanacak. Şimdiden pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Allah (cc) kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin’’ dedi.

Pursaklar’da yeni pazar alanı için ilk kazma vuruldu