Pursaklar’da sporla dolu bir yaz

featured
service

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları ile birlikte, 7-14 yaş aralığındaki çocuklar okul bahçelerinde, sporla dolu bir yaz geçiriyor.

Pursaklar Belediyesi, yaz tatili boyunca çocukların televizyon ve telefon ekranlarından uzaklaşarak spor yapabilmeleri, hayata sağlıklı ve daha mutlu hazırlanabilmeleri için geleneksel hale getirdiği Yaz Spor Okullarında eğitimlere devam ediyor.

Eğitmenler tarafından salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri verilen eğitimlerde çocuklar futbol, basketbol, voleybol sporları başta olmak üzere birçok spor dalında eğitimler alarak ileriye dönük gelişim sağlamalarına katkıda bulunuluyor.  

‘‘Kendilerini spor alanında yetiştirmek isteyen her bir çocuğumuzu Yaz Spor Okulları kurslarımıza bekliyoruz’’

Yaz Spor Okullarında çocukların istekleri, azimleri, heyecanları ve mutluluklarının yüzlerinden okunduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımıza Temmuz ve Ağustos ayları boyunca eğitimler vererek, farklı spor dallarında gelişim sağlamalarını hedefliyoruz. Elimizden geldiği kadar her çocuğumuzu sporla tanıştırmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz eğitimler ışığında büyük aşama kaydeden çocuklarımızı Pursaklar Spor Kulübüne yönlendirip, profesyonel eğitim alarak ülke sporuna katkı sağlayacak sporcular olmaları için yetiştiriyoruz” dedi.

Pursaklar’da sporla dolu bir yaz