Pursaklar’da Geleneksel Satranç Turnuvası Heyecanı

featured
service

Çocukların gelişimine yönelik kültürel, sanatsal, sosyal ve sportif birçok etkinlik düzenleyen Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları, 3.Geleneksel Satranç Turnuvası programı düzenledi.

Nezaket Kreş Okulunda gerçekleştirilen 3.Geleneksel Satranç Turnuvasına gelerek çocukları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, miniklerin müsabakalar esnasında birbirleri ile kıyasıya yarışarak, akıl dolu hamlelerle oyunda kendilerini öne taşıyan hamleleri dikkatlice takip etti.

Başkan Ertuğrul Çetin, her bir hamleyi yaparken hata yapmamak adına dikkat kesilerek galip gelen ve dereceye giren satranç ustalarına hediyelerini takdim ederek her birini ayrı ayrı tebrik etti.

‘‘Minikler fena’’

Nezaket Okullarında çocukların gelişimine yönelik birçok farklı alanda etkinlikler düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Geleneksel hale getirdiğimiz satranç turnuvamızla öğrencilerimizin, fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlıyoruz. Bizlerde kreşimizde yerimizi alarak, geleneksel satranç turnuvasını heyecan ile izledik. Minikler fena. İlerleyen yıllarda da çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sunan geleneksel satranç turnuvalarımıza devam edeceğiz’’ dedi. 

Pursaklar’da Geleneksel Satranç Turnuvası Heyecanı