Pursaklar’da bir park daha sıfırdan yenileniyor

featured
service

Pursaklar Belediyesi, bir yandan ilçeye prestij değeri yüksek yeni yaşam alanları kazandırırken, bir yandan da eskimiş ve kullanıma uygun olmayan parkları sıfırdan yenileme seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.

Her geçen gün eskimiş, günümüz koşullarına uygun olmayan parkları sıfırdan yenileyerek vatandaşların kullanımına sunan Pursaklar Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Park’ında yenileme çalışmalarına başladı.

Her geçen gün Pursaklar’ın görünümü baştan aşağı değişirken, büyük bir dönüşüm süreci yaşanan ilçede devam eden çalışmaları yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yenilenen parkın ivedilikle tamamlanarak kullanıma hazır hale getirilmesi talimatını verdi.

‘‘İşimizi iyi yapmak tek amacımız’’

Vatandaşların yaşam alanlarından en yüksek verimi alabilmeleri için mevcut parklarda değişim ve dönüşüm çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Göreve geldiğimiz günden bu yana park ve yeşil alanlarımızın sayısını artırırken mevcut parklarımızı da günümüz koşullarına uygun olarak sıfırdan yeniliyoruz. Pursaklar’ı yeşille iç içe, daha çok nefes alınacak yer haline getirmek için yoğun bir gayret içerisindeyiz. İşimizi iyi yapmak tek amacımız. Belediye çalışanlarımızın da aynı titizlikte davranması için kontrol mekanizması önemli. Yıldırım Beyazıt Parkımız, yenilenmiş ve daha çok fonksiyon kazanmış yeni hali ile yakından yeniden hizmete açacağız. Gayretle çalışan, bütün arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.

Pursaklar’da bir park daha sıfırdan yenileniyor