Pursaklar’da 5 Yılda 64 Yeni Park

featured
service

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların temiz, ferah ve yemyeşil ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak adına ilçeye 5 yılda 64 yeni park kazandırdı.

İlçeyi görsel açıdan daha estetik ve daha modern bir hale getirmek için yoğun mesai harcayan Pursaklar Belediyesi, çocukların neşe içerisinde oyunlar oynayacağı, ailelerin açık alanda spor yapıp huzurla vakit geçirebileceği yeşille iç içe olan 5 yılda 64 yeni parkı ilçeye kazandırdı.

İlçe genelinde Atatürk Parkı, Fatih Parkı, Gaziler Parkı, Mehmet Akif Ersoy Parkları başta olmak üzere 35 parkı sıfırdan yenileyen Pursaklar Belediyesi, yeni parkları, yeni yeşil alanları ve çocuk oyun alanlarını artırarak, ilçenin daha modern, daha yeşil bir yapıya kavuşmasını sağlıyor.

Vatandaşların günün her saati nefes alabileceği, yeşil, hijyenik, nezih ve güvenli yapısıyla Pursaklar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Hürkuş Parkı, Oyuncakistan, Kedi Figürlü Park başta olma üzere 29 yeni park, vatandaşların hizmetine sunuldu.

‘‘Tüm hemşehrilerimize hitap eden 64 estetik, kullanışlı ve modern yeni parkı ilçemize kazandırdık’’

Vatandaşların huzurla vakit geçirebilmeleri için 5 yılda 64 parkı ilçeye kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeşille iç içe olan; yürüyüş alanları, oyun grupları, spor alanları ve dinlenme yerleriyle tüm hemşehrilerimize hitap eden 64 estetik, kullanışlı ve modern yeni parkı ilçemize kazandırdık. Sıfırdan yenilediğimiz ve ilçeye kazandırdığımız parklarımızın büyük rağbet görüyor olması, bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. 64 yeni parkımızı ilçemize kazandırarak ne kadar doğru bir adım attığımızı görme büyük gurur verici. Bu gayretle çalışmalarımızı sürdürerek, vatandaşlarımızın hayatına dokunacak projeler üretmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar’da 5 Yılda 64 Yeni Park