Pursaklar Belediye Başkanı Çetin’den Kahramanmaraş’taki Çocuklara Bayram Hediyesi

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kahramanmaraş Pazarcık’taki depremzede vatandaşlarla bayramlaştı.

Asrın felaketinin ardından belediyenin tüm imkânlarını deprem bölgelerine sevk eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kahramanmaraş Pazarcık’taki depremzede ailelerin ve çocukların Ramazan Bayramını kutladı.

İlk olarak çocuklarla bayramlaşan Başkan Ertuğrul Çetin, depremzede çocuklara bayram hediyesi verdi. Bir süre çocukların aileleri ile sohbet eden Çetin, ailelere Ramazan Bayramlarını tebrik ederek hediyelerini verdi.

‘‘Bugünleri aşacak, eski bayram sevinçlerini tekrar yaşayacağız’’

Kahramanmaraş Pazarcık’taki depremzedelerle bayramlaştıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Kardeş belediyemiz Pazarcık’ta afetzede vatandaşlarımızla selamlaştık, bayramlaştık, hediyelerimizi ilettik ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Bugünleri aşacak, eski bayram sevinçlerini tekrar yaşayacağız. Rabbim paylaşmayı, mutluluğu, birlikte olmayı daim kılsın inşallah. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin’’ dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin’den Kahramanmaraş’taki Çocuklara Bayram Hediyesi