Pankart savaşı! Bu kez de AK Parti afişleri kaldırıldı

featured
service

Cumhuriyet Halk Partisi Akyurt İlçe Başkanı Yalçın İpek’in İlçe Seçim Kurulu’na başvurusu üzerine ilçenin bazı noktalarında bulunan AK Parti’ye ait seçim afişlerinin kaldırılması kararı alındı.

Yeniden Refah Partisi ve CHP’ye ait iki noktada bulunan seçim afişlerinin kaldırılması yönündeki İlçe Seçim Kurulu kararının ardından bu kez de AK Parti’nin bazı seçim afişlerinin kaldırılması kararı alındı.

CHP Akyurt İlçe Başkanı Yalçın İpek, Akyurt İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na yaptığı başvuru ile Büğdüz Kavşağı, Otonomi ve Ülker çevresindeki billboradlarda yer alan AK Parti’ye ait seçim afişlerinin kanuna aykırı olduğu gerekçesi ile kaldırılmasını istedi.

İpek tarafından yapılan başvuruda ayrıca kura ile siyasi partilerin kullanımına tahsis edilen billboardların AK Parti tarafından kullanılmaya devam edildiği belirtildi. Bu durumu ‘gasp’ olarak değerlendiren İpek, söz konusu alanlarda bulunan afişlerin de kaldırılmasını istedi. İlçe Seçim Kurulu Özal Bulvarı ve Otonomi yerleşkesinde bulunan seçim afişlerinin kaldırılması yönünde karar aldı.

Pankart savaşı! Bu kez de AK Parti afişleri kaldırıldı 1
Pankart savaşı! Bu kez de AK Parti afişleri kaldırıldı