1. Haberler
  2. Yerel
  3. Osmangazi
  4. Osmangazi Belediyesi, Bursa Kitap Fuarı’nda Cezmi Ersöz’ü Okurlarıyla Buluşturdu

Osmangazi Belediyesi, Bursa Kitap Fuarı’nda Cezmi Ersöz’ü Okurlarıyla Buluşturdu

featured

23’üncü kez kapılarını açan TÜYAP Bursa Kitap Fuarı’nda Osmangazi Belediyesi standı, imza günleriyle kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği noktalar arasında yer alıyor. Belediye bu yıl ikinci imza gününde yazar Cezmi Ersöz’ü ağırladı.

11-19 Nisan tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı’nda TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ile Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen fuar, her yaştan ziyaretçiyi ağırlıyor. Osmangazi Belediyesi, fuardaki standında bu yıl ilk olarak oyuncu-yazar Nilüfer Açıkalın’a yer vermişti. İkinci imza gününde ise Cezmi Ersöz, okurlarıyla yüz yüze geldi.

Osmangazi Belediyesi, Bursa Kitap Fuarı'nda Cezmi Ersöz'ü Okurlarıyla Buluşturdu 1

Ersöz: “Büyük Mutluluk Duyuyorum”

Yoğun katılımın yaşandığı etkinlikte Ersöz, okurlarının kitaplarını tek tek imzalayarak yazarlık süreci ve eserlerinin arka planına ilişkin sorularını yanıtladı. Ersöz, kitap fuarlarının yazarlar açısından taşıdığı önemi şu sözlerle aktardı:

“Bu fuarlarda okurlarımızla birebir buluşma imkanı yakalıyoruz. Onların görüşlerini dinliyor, kitaplarımızı imzalıyoruz. Bursa’da oldukça güzel bir organizasyon gerçekleştirilmiş. TÜYAP Bursa Kitap Fuarı’nın bu yıl, geçtiğimiz yıla kıyasla daha kapsamlı hazırlandığını görüyorum. Osmangazi Belediyesi’nin davetlisi olarak fuara katıldım ve düzenlenen imza gününde okurlarımla bir araya geldim. Burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.”

Osmangazi Belediyesi, Bursa Kitap Fuarı’nda Cezmi Ersöz’ü Okurlarıyla Buluşturdu