Nazlıaka Akyurt’ta: “Umutsuz olmayın, bu düzen değişecek”

featured
service

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı’nın da aralarında bulunduğu parti heyeti Akyurt’ta sahaya indi. Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşların sorunlarını dinleyen Nazlıaka, “Hiç umutsuz olmayın, ilk seçimlerden sonra bu düzen değişecek” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Aile Destekleri Sigortası’nı anlatmak için Ankara’nın ilçelerine düzenleyeceği ziyaretlere Akyurt’tan başladı.

Kadınlarla bir araya gelen Nazlıaka ardından CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Parti Meclisi Üyeleri Semra Dinçer ve Alirıza Erbay ile Akyurt Cumhuriyet Meydanı’nda oturan yurttaşlar ile sohbet etti.

Yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlatan vatandaşlar ciddi artışların yaşandığı elektrik faturalarından ve gıda ürünlerine gelen zamlardan dert yandı.

İşçi olduğunu söyleyen bir vatandaş, “Nefes alıyorsun o bile paralı. Cüzdanım boş. Ne yapayım ben” tepkisini gösterdi. 23 yaşındaki bir genç ise “Bakın şu an cebimde 1 lira var. Çalışmıyorum. İlk oyumu AK Parti’ye vermiştim. Bir daha oy falan vermeyeceğim. Pişmanım” dedi. Emekli bir yurttaş ise asgari ücret altında emekli maaşı almasından şikâyet ederek, “Bize tatmin edici bir zam yapmadılar. Kaşıkla verip kepçeyle aldılar. Kredi çekerek ödemelerime yama yapıyorum. Bir kartın borcunu diğeriyle kapatıyorum” dedi.

“İlk oyumu AKP’ye vermiştim pişman oldum”
Bir genç ise işsizlikten yakınarak şöyle konuştu:
“Akyurt Belediyesi’ne 10 defa çıktım, askerden geleli bir sene oldu ne işe aldılar ne bir şeye bizi. 23 yaşındayım. Cebimde 1 TL var, çalışmıyorum. İlk oyumu AKP’ye vermiştim pişman oldum, keşke vermeseydim.”

Nazlıaka ise, “Hiç umutsuz olmayın, ilk seçimlerden sonra bu düzen değişecek. Siz de geleceksizlik derdinden kurtulacaksınız. O gün bugünmüş ilk seçimlerde inşallah siz de Altı Ok’a oy vereceksiniz” dedi.

Nazlıaka Akyurt'ta: "Umutsuz olmayın, bu düzen değişecek" 1
Nazlıaka Akyurt'ta: "Umutsuz olmayın, bu düzen değişecek" 2
Nazlıaka Akyurt'ta: "Umutsuz olmayın, bu düzen değişecek" 3
Nazlıaka Akyurt’ta: “Umutsuz olmayın, bu düzen değişecek”