Mustafa Özdemir MHP’den aday adayı

featured
service

MHP’li Akyurt Belediye Meclis üyesi Mustafa Özdemir, partisine 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

2019 yerel seçimlerinde MHP’den Akyurt Belediye Meclis üyeliğine seçilen Mustafa Özdemir, Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için adaylık başvuru belgelerini MHP Akyurt İlçe Başkanı Serkan Görgülü’ye teslim etti.

Aday adaylığı ile ilgili bir açıklama yapan Mustafa Özdemir, “2019 yerel seçimlerinde genel merkezimiz, il ve ilçe yönetimimiz tarafından bize verilen sorumluluk ve ilçe halkımızın teveccühü ile 5 yıl boyunca belediye meclis üyeliği görevini yerine getirdim. Bu süre zarfında, emanet edilen sorumluluğun bilinciyle hareket ederek, ilçemizin genel çıkarları doğrultusunda görevimi yerine getirmeye çalıştım.’Görev istenmez, verilir’ anlayışıyla partim tarafından tevdi edilmesi halinde bu göreve yeniden talibim. Partimizin ilke ve değerlerine sıkı bir bağlılıkla, partimizin bayrağını daha da yükseklere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

thumbnail
İlişkili Haber
Akyurt’ta hangi ismi belediye başkanı görmek istersiniz?
Mustafa Özdemir MHP’den aday adayı