Amerika Birleşik Devletleri’ndeki hazırlık kampını sürdüren A Millî Futbol Takımımız, ikinci hazırlık maçında karşılaşacağı Meksika mücadelesi için Kuzey Carolina eyaletinin Raleigh şehrine ulaştı.
Hartford yakınlarındaki Bradley Uluslararası Havalimanı’ndan kalkan uçakla yaklaşık iki saatlik bir yolculuk gerçekleştiren A Millî Takım kafilesi, Raleigh-Durham Havalimanı’nda T.C. Miami Başkonsolosu Resul Şahinol ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı. Millî kafile, havalimanından otobüsle konaklayacakları otele geçerek istirahate çekildi.
Müsabaka öncesi program kapsamında, A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, bugün yerel saatle 14.00’te (TSİ 21.00) karşılaşmanın oynanacağı Kenan Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek.
Ay-Yıldızlı ekibimiz, aynı statta gerçekleştireceği antrenmana ise yerel saatle 17.30’da (TSİ 00.30) çıkacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.
- 10 Haziran 2025 Salı
TSİ 04.00 (11 Haziran sabahı)
Meksika – Türkiye
Kenan Stadyumu – Chapel Hill, Kuzey Carolina
TV8 & Exxen























