Mansur Yavaş’tan spora ve sporcuya destek

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, spora ve sporculara destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Halter Federasyonu’nun faaliyet programlarında yer alan ve 31 kursiyerin katıldığı 3. Kademe Kıdemli Antrenörlük kursu için Atatürk Spor Salonu’nu tahsis etti.

ATATÜRK SPOR SALONU ANTRENÖRLÜK KURSUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Atatürk Spor Salonu’nda 8-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen ve pandemi tedbirleri kapsamında düzenlenen ‘Uygulamalı Eğitim-Teknik Dersleri’ne Halter Federasyonu yetkililerinin yanı sıra antrenörlük kariyerinde ilerlemek isteyen kursiyerler katıldı.  Atatürk Spor Salonu’nu kendilerine tahsis eden Başkan Yavaş’a teşekkür eden Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Halter Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 3. Kademe Kıdemli Antrenörlük kursundayız. Halter Antrenörlüğünde 5 kademe var. 2. kademe antrenörü olan ve 3. kademeye yükselmek isteyen 30’dan fazla arkadaşımız düzenlediğimiz kursa katıldı. Antrenörlerimizin yetişmesi ve donanımlı olması bizim için çok önemli.”

 SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU: BÜYÜKŞEHİR

Büyükşehir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirten Spor Organizasyon Şube Müdürü Mustafa Artunç, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Türk sporuna katkılarımız devam edecektir” dedi.

Mansur Yavaş’tan spora ve sporcuya destek