Manchester United-Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

featured
service

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci hafta karşılaşmaları heyecanla devam ediyor. Türkiye’yi temsil eden Galatasaray, A Grubu’ndaki rakipleriyle mücadelesine devam ediyor. 3 Ekim Salı günü, Galatasaray, İngiliz devi Manchester United ile Old Trafford Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne Kopenhag ile berabere sonuçlanan çekişmeli bir maçla başlamıştı. İlk maçlarından bir puanla ayrılan sarı-kırmızılılar, ikinci haftada İngiliz rakiplerine karşı önemli bir mücadele verecek.

Şampiyonlar Ligi A Grubu Takımları

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray’ın yanı sıra Almanya’nın güçlü temsilcisi Bayern Munih, Danimarka Süper Ligi’nden Kopenhag ve İngiliz devi Manchester United yer alıyor.

Manchester United sezona kötü başladı

Premier Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan Manchester United, 9 puanla 10. sırada yer alıyor. Diğer taraftan Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Bayern Munih’le karşı karşıya gelen United, sahadan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrılmıştı. Manchester United bu sezon oynadığı karşılaşmalarda gol yollarında ciddi sorunlar yaşıyor. Marcus Rashford, sadece sekiz maçta bir gol atabildi. United, premier ligde 7 maçta rakip fileleri sadece 7 kez havalandırabildi.

Galatasaray’da son yenilgi Nisan ayında

Öte yandan Galatasaray, Nisan ayından bu yana hiçbir resmi maçta mağlubiyet yaşamadı. Beşiktaş’a Nisan’da 3-1 mağlup olan Galatasaray, o zamandan beri yenilmezlik serisini sürdürüyor.

Manchester United-Galatarasay maçı nasıl izlenir?

Manchester United ile Galatasaray arasındaki maç 3 Ekim 2023 Salı günü Türkiye saati ile 22:00’da başlayacak ve Exen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu çekişmeli mücadeleyi heyecanla bekliyor.

Manchester United-Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?