Kütahya’da çiftçilere tohum ve fide desteği

featured
service

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere destek amaçlı tohum, fidan ve fide dağıtım törenine katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, çiftçilere dağıtılan tohumların, fide ve fidanların hayırlı olmasını temenni etti.

KÜTAHYA (İGFA)– Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üreticilere yağlık ayçiçeği tohumu, nohut, gübre ile birlikte arı yetiştiricilerine şeker dağıtımı yapıldı. Pazartesi Kapalı Pazar alanında yapılan dağıtım törenine katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Valimizin belediyeler aracılığı ile böyle bir desteklemeyi yapabileceğimizi söylemesi ile birlikte, bu işin ne kadar önemli olduğunu bizde anladık. Geçen ay yaptığımız törenle, Kütahya Belediyesine ait olan 26 mahallemize benzer destekleri yaptık. Geride kalan iki yıllık süreçte dünyanın yaşadığı pandemi etkisi ile başta tarım olmak üzere tüm üretimlerin ne kadar önemli olduğunu tüm dünya öğrendi. İçinde bulunduğumuz şartlarda bu desteklerin çok anlamlı olduğunu ifade ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üreticilerimize hayırlı olsun” dedi.

Programa Vali Ali Çelik, Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık ve il protokolü ile birlikte üreticiler katıldı.

Kütahya’da çiftçilere tohum ve fide desteği