Kuka Hizmeti

featured
service

Vidanjörler ve Kuka, farklı türde mekanizmalardır. Vidanjörler, çeşitli makine ve araçlarda kullanılan, döner ve mil taşıyan bir mekanizmadır. Bu mekanizma, çeşitli işlemleri yapmak için kullanılabilir, ancak genellikle çelik profilleri, metal parçaları ve benzeri malzemeleri kesme veya delme işlemlerinde kullanılır. Kuka ise, Almanya merkezli bir robotik şirketidir ve robotik sistemler üreten bir şirket olup, bu sistemlerin satışını ve kurulumunu yapmaktadır. Kuka, çeşitli sektörlerde kullanılabilen robotik sistemler üretmektedir ve bu sistemler, otomatikleştirilmiş işlemleri gerçekleştirmeye yarar.

Kuka Vidanjör hizmeti ile 2009 yılında kurulmuş olup başta İstanbul gibi büyük bir metropolde hizmet vermekte olup daha sonra diğer illerde de aktif ekip ve araçları ile kuka hizmeti vermektedir. Kuka hizmeti; kuka aracı ile verilmekte olup, kuka aracının arka tarafında bulunan mikser olarak adlandırabileceğimiz bir sistem sayesinde, kanal ve tıkanıklığın olduğu bölüme uzatılan hortumla tazyikli su vererek tıkanıklığın giderilmesini sağlamaktadır. Büyük ve küçük kuka araçları sayesinde küçük ve dar yerlerde de kuka hizmeti verilebilmektedir. Bu durum hem bina, apartman ve site dışı, hem de kanal tıkanıklığında başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.

 Mini Vidanjör hizmeti olarak alanında uzman personel ve ekipmanlarıyla hem vidanjör hemde mini vidanjör, evsel atık, otel atık yağ temizliği, restoran atık yağ temizliği, su çekimi, yağ kuyuları, fabrika arıtma, bakteri nakliyesi, otel ve restaurant, kanal kanalizasyon, foseptik kuyularının iç temizliği vb. mini vidanjör ve kuka ihtiyacınıza en hızlı şekilde çözüm sunmaktadır. 

Kuka Hizmeti