Konyasporlu Volkan Fındıklı’dan skandal paylaşımlar!

service

Atiker Konyasporlu futbolcu Volkan Fındıklı, cuma günü yaşanılan darbe girişiminin ardından sosyal medya hesabından son derece çirkin paylaşımlar beğendi ve bunun üzerine büyük tepki aldı.

Atiker Konyasporlu futbolcu Volkan Fındıklı, Twitter’da sahte olduğu belirtilen bir hesaptan atılan, “Hz. Muhammed İslamiyet’i yaymaya çalışırken dini bu kadar kullanmadı” ve “Ezan okunuyor, Allah yönetime el koydu” gibi çirkin twitleri beğenmesinin ardından genç futbolcu büyük tepki almıştı. Takipçileri başta olmak üzere paylaşımı görenlerin büyük tepkisi ile karşılaşan oyuncu, önce mesajı sildi, ardından sosyal medya hesabını kapattı.

KULÜBÜN İNTERNET SİTESİNDEN AÇIKLAMA YAPTI

Kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan Volkan Fındıklı, paylaşımlar için özür dilemeyerek sadece üzgün olduğunu söylemekle yetindi.

Volkan Fındıklı’nın açıklaması şu şekilde:

Burak Yılmaz Erdoğan’a böyle destek verdi

“Konyaspor’un, Konya halkının ve ülkemiz insanının din, vatan konularındaki hassasiyeti ve yaşanan olaylarla gerilen sinirler, yapılan paylaşımlar sanki beni din düşmanı ve vatan haini gibi göstermiştir. Bu tür söylemlere itibar edilmemesini söylemek isterim. Dini ve milli değerlerle ilgili en ufak bir sorunum yoktur, olamaz da. Bunları kullanan ve ülke refahını sekteye uğratmayı hedefleyen dış mihrakların sağduyulu bir Türk vatandaşı olarak hep karşısında olduğumu herkesin bilmesini isterim. Demokrasiyi topyekün savunduğumuz bugünlerde daha sağduyulu olmamız gerektiğine inanıyorum. Bu çerçevede birliğimizi beraberliğimizi bozacak, kaos ortamını besleyecek tutum ve davranışlardan kaçınılması en büyük dileğim. Yukarıda yazdıklarım benim bu konulardaki samimi düşüncelerimdir. Bunun dışında bu yaşanan olaylarda bazı kesimler tarafından yanlış anlaşıldığım için gerçekten çok üzgünüm. Umarım şimdi kendimi daha iyi anlatabilmişimdir. Bu vesileyle bu hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Atiker Konyaspor taraftarlarının büyük tepki gösterdiği oyuncunun durumu ile ilgili kulüp yönetiminin Aykut Kocaman ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Konyasporlu Volkan Fındıklı’dan skandal paylaşımlar!