Kocaeli’de Akademi Lise’de yeni dönem başlıyor

featured
service
Kocaeli'de Akademi Lise’de yeni dönem başlıyor 1

Kocaeli’deki gençlerin eğitim alanındaki ücretsiz adresi olan Akademi Liseler, bu yıl da Kocaeli’nin dört bir yanından birçok gence kılavuzluk yapacak.

KOCAELİ (İGFA) – Lise ve lise mezunu öğrencilerin sınavlara hazırlanmalarına katkı sunmak amacıyla başlayan ve MEB’e uygun eğitimler sürdürülen ‘Akademi Lise’de 2021-2022 eğitim öğretim dönemi kayıtları başlıyor.

ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki eğitim seviyesini yükseltmek ve eğitimleri devam eden öğrencilere destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı Akademi Lise öğrencilerine yönelik devam ettirdiği eğitim çalışmalarına Gebze’de yeni hizmet binası eklendi. Bu yeni merkezle birlikte ‘Akademi Lise’lerde 2021-2022 eğitim programı kapsamında lise ve lise mezunlarının sınavlara hazırlanması için yeni imkânlar hazırlanmış olacak.

KAYITLAR ONLİNE ÜZERİNDEN

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilecek eğitimler için Akademi Lise’ye kayıtlar 21 Ağustos’tan 08 Eylül’e kadar sürecek.

Kocaeli’de Akademi Lise’de yeni dönem başlıyor