Anatomy of a Fall izle

featured
service

Türkiye’nin önde gelen içerik platformu TV+, sinemaseverleri büyüleyici bir deneyime davet ediyor. 26 Nisan Cuma günü tüm dünyada ses getiren “Anatomy of a Fall” (Bir Düşüşün Anatomisi) filmi, TV+ kullanıcılarıyla buluşacak.

Yalnızca TV+’ta yayınlanacak olan film, Cannes Film Festivali’nde kazandığı Altın Palmiye ödülünün yanı sıra, 96. Oscar Ödülleri’nde “En İyi Özgün Senaryo” kategorisinde de ödül almıştı. Filmin senaryosu, daha önce Victoria ve Sibyl filmlerinde de birlikte çalışan Justine Triet ve eşi Arthur Harari tarafından kaleme alındı.

Başrollerini Sandra Hüller’in üstlendiği film, izleyicilere sürükleyici bir suç draması sunuyor. “Birinin özel hayatı, başkasının cehennemidir” fikrinden yola çıkan film, Fransız Alpleri’nde bir kulübede kocası Samuel ve görme engelli oğluyla izole bir yaşam süren Alman yazar Sandra’nın hikayesini anlatıyor. Samuel’in yüksekten düşerek ölmesi üzerine başlayan soruşturma, ölümün intihar mı, kaza mı yoksa cinayet mi olduğunu belirlemeye çalışırken, Sandra cinayet suçlamasıyla tutuklanır. Mahkeme süreci, çiftin ilişkisini deşen ve izleyicileri rahatsız edici bir psikolojik yolculuğa çıkaran detaylarla dolu.

Anatomy of a Fall izle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.