Kılıçdaroğlu Yenikapı kararı için MYK’yı topladı

service
CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 7 Ağustos’taki Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılımı değerlendirmek için olağanüstü toplandı.

1 SAATİ GEÇTİ ANCAK SONUÇLANAMADI

Saat 11’de başlayan toplantı, 12’yi geçmesine rağmen hala sonuçlanamadı.Toplantının ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ya da Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’nin açıklama yapması bekleniyor. 

YENİKAPI’DAKİ MİTİNGE DAVET EDİLMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ağustos pazar günü Yenikapı’da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi birer konuşma yapmaları için davet göndermişti.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinge katılmayacağını ancak partiden bir heyetin gideceğini açıkladı.

DÜN DAVET YİNELEDİLER

Ancak hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem Başbakan Binali Yıldırım CHP liderine davetlerini dün yinelediler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar başkanlığındaki bir heyet de CHP liderini ziyaret edip davette bulundu.

CHP LİDERİ ÖNCE DANIŞMANLARINA SORDU

Davetlerin yinelenmesi üzerine CHP lideri Yenikapı mitingini gündemine yeniden aldı. Önce dün danışmanlarına görüşlerini sordu. Bugün ise en yakın çalışma ekibi olan MYK’yı toplayarak daveti değerlendiriyor.
Kılıçdaroğlu Yenikapı kararı için MYK’yı topladı