1. Haberler
  2. Eğitim
  3. KAYMEK UZEM’de KPSS Lisans Ücretsiz Online Derslerine Yoğun İlgi

KAYMEK UZEM’de KPSS Lisans Ücretsiz Online Derslerine Yoğun İlgi

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşlarından Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. bünyesinde hizmet veren Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM), 2024 KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına ücretsiz ve online kurslarla destek vermeye devam ediyor.

Yoğun ilgi gören kurslarda 6 farklı derste uzman öğretmenler tarafından tarih, Türkçe, coğrafya, geometri, matematik ve vatandaşlık dersleri işleniyor.

14 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak KPSS’ye hazırlanan ve memur olma hayali kuran vatandaşlar, www.kaymekonline.com adresinden ücretsiz online derslere katılabiliyorlar.

Dersler, kayıt esnasında belirlenen gruplara göre planlanan gün ve saatlerde gerçekleştiriliyor.

Alanında Uzman Öğretmenler İle KPSS’ye Hazırlanıyorlar

Her yıl yoğun ilgi gören KAYMEK UZEM KPSS kurslarına bu yıl da vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken kurs kapsamında tarih, Türkçe, coğrafya, geometri, matematik ve vatandaşlık dersleri olmak üzere 6 derste uzman öğretmenler ile KPSS’ye hazırlık eğitimleri veriliyor.

www.kaymekonline.com adresinden gerçekleştirilen ücretsiz online dersler yeni içerikleriyle, kayıt esnasında belirlenen gruplara göre planlanan gün ve saatlerde memur adaylarının erişimine açılıyor.

KAYMEK UZEM’de KPSS Lisans Ücretsiz Online Derslerine Yoğun İlgi