1. Haberler
  2. Sinema
  3. “Kasada Parti” Filmi Nasıl İzlenir? Kasada Parti Oyuncuları

“Kasada Parti” Filmi Nasıl İzlenir? Kasada Parti Oyuncuları

featured
service

Amazon Prime, Türk sinemasının yeni ve heyecan verici filmi “Kasada Parti”yi izleyicilerle buluşturuyor. Eğlenceli dolu bu film, zengin iş adamı Evren’in düzenlediği yılbaşı partisinde yaşanan beklenmedik olayları konu alıyor.

Filmin Konusu

“Kasada Parti”, iş adamı Evren’in yeni evinde dostlarına verdiği gösterişli bir yılbaşı partisinin, büyük bir felakete dönüşmesini anlatıyor. Evren, devasa kasasında düzenlediği partide, konuklarına lüks yaşamını göstermek isterken işler planladığı gibi gitmez. Bir anda kapanan kasa kapısı, ses yalıtımlı odada konukların mahsur kalmasına neden olur. Evin tüm çalışanları izinde olduğu için kimse yardım çağıramaz ve telefonlar da çekmez. Günlerce aynı odada mahsur kalan davetliler, giderek büyüyen sorunlarla başa çıkmak zorunda kalır.

Filmin yönetmenliğini Murat Aslan üstlenirken, yapımcılığını Polat Yağcı yapıyor.

Kasada Parti Oyuncu Kadrosu

Başrollerde Şafak Sezer, Deniz Akkaya ve Okan Şenozan gibi tanınmış isimler yer alıyor. Şafak Sezer’in canlandırdığı Evren karakteri, filmi izleyiciler için daha da ilgi çekici kılıyor. Deniz Akkaya ve Okan Şenozan’ın performansları da filmdeki gerilim ve komedi unsurlarını başarıyla yansıtıyor.

“Kasada Parti” Filmi Nasıl İzlenir? Kasada Parti Oyuncuları
Yorum Yap