1. Haberler
  2. Sinema
  3. Bu Cuma Heyecan Verici Filmler Vizyona Giriyor!

Bu Cuma Heyecan Verici Filmler Vizyona Giriyor!

featured
service

Farklı türde filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 24 Mayıs Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.

Bu Cuma Vizyona Giren Filmler:

  • Furiosa: Bir Mad Max Destanı (Furiosa: A Mad Max Saga):Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Tom Burke’li usta oyuncu kadrosuyla vizyona giren film, Mad Max evreninde geçen ve Furiosa’nın hikayesini konu ediyor.
  • Süper Kahramanlar: Taşların Peşinde (Happy Heroes 3): Canavarların galaksiye saldırması üzerine güçlerini birleştiren Süper Kahramanlar’ın hikayesini anlatan film, çocuklar ve animasyon tutkunları için ideal.
  • Gizlenen:Demet, eşinden boşanma aşamasında olan bir kadındır. Zor günler geçiren Demet’in hayatı, yazdığı son kitabının yayından kaldırılmasıyla alt üst olur. Yaşadığı zor günlerin üstesinden gelmeye çalışan Demet, psikoloğunun da tavsiyesi üzerine bir süre şehirden uzakta bir yerde yaşamaya karar verir. Kendisine sessiz, sakin bir yer bulan Demet’in bilmediği şey burada da yalnız olmadığıdır.
  • Şeytan Tohumları (Amelia’s Children):Kökenleri ile ilgili gizemi çözmeye çalışan bir adamın hikayesini konu alan film, Edward’ın yıllardır görmediği annesi ve iki kardeşiyle bir araya gelmesini ve bu seyahatin Edward’ın hayal ettiği masum yer olmadığını fark etmesini anlatıyor.
  • Keçigiller (The Gools):Üç genç keçinin cesurca bir araya gelerek toplumlarında barışı korumak için verdiği mücadeleyi konu alan film, animasyon tutkunları için keyifli bir seçenek.
  • Yapay Sevgilim (Robots):Romantik komedi ve bilim kurguyu bir araya getiren film, robot ikizlerinin peşine düşmek zorunda kalan bir kadın avcısı ve bir servet avcısının hikayesini konu ediyor.
  • Karganın Uykusu:Korku sevenler için ideal bir film olan Karganın Uykusu, gizemli bir kasabada yaşanan olayları ve bu olaylarla bağlantılı bir kargayı konu alıyor.
  • Biaz: Kara İyenin Laneti:Fantastik ve macera türünü sevenler için ideal bir film olan Biaz: Kara İyenin Laneti, efsanevi bir kara iye ile savaşan bir kahramanın hikayesini anlatıyor.
  • Ammon:Tarihi ve dram türünü sevenler için ideal bir film olan Ammon, Antik Mısır’da geçen ve bir kölenin kraliçeye olan aşkını konu alıyor.
Bu Cuma Heyecan Verici Filmler Vizyona Giriyor!
Yorum Yap