“Beyaz Eşya” vizyona giriyor!

featured
service

PRT Film’in yapımcılığını üstlendiği ve A90 Pictures dağıtım şirketi aracılığıyla izleyicilerle buluşacak olan “Beyaz Eşya” filmi, 10 Mayıs Cuma günü tüm Türkiye’de vizyona giriyor. Başrollerini Özge Yağız ve Burak Sevinç’in üstlendiği film, aynı apartmanda yaşayan farklı karakterlere odaklanarak komik ve sürprizlerle dolu bir hikaye sunuyor.

Mehmet Suat Özkan’ın kaleme aldığı senaryosuyla dikkat çeken film, eskimiş buzdolaplarını yenilemek isteyen bir çiftin başına gelen komik olayları konu alıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Eser’in oturduğu yapımda, Özge Yağız ve Burak Sevinç’e Ferit Aktuğ, Sarp Bozkurt, Bahtiyar Engin, Aycan Koptur, Alper Baytekin gibi deneyimli oyuncular eşlik ediyor.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Metin Coşkun, Barış Başar, Sami Aksu, Ebru Şam, Ceren Taşçı, Cemil Şahin gibi değerli isimlerin bulunduğu “Beyaz Eşya”, seyircilere keyifli ve eğlenceli bir film deneyimi vadederken, aynı zamanda güçlü bir oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Sinema tutkunlarının merakla beklediği “Beyaz Eşya”, 10 Mayıs Cuma günü sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak ve seyircilere kahkahalarla dolu unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

“Beyaz Eşya” vizyona giriyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.