İYİ Partili Nadir Çetinkaya: Akyurt’u seçeneksiz bırakmayacağız

featured
service

İYİ Parti’nin ‘Hür ve Müstakil’ kararı almasının ve Akyurt ilçe yönetiminde yapılan değişikliğin ardından, partinin Ankara 2. Bölge sorumlusu Nadir Çetinkaya ilk kez konuştu. ‘Akyurt’u seçeneksiz bırakmayacağız’ diyen Çetinkaya, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı yarın açıklıyoruz. Önümüzdeki günlerde Akyurt’umuzu tanıyan, bilen, bugüne kadar ilçemize hizmet etmiş bir ismi belediye başkan adayı olarak açıklayıp seçim startını vereceğiz. Akyurt’u seçeneksiz bırakmayacağız” dedi.

“AKYURT’A HİZMET ETMİŞ BİR İSMİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK AÇIKLAYACAĞIZ”

İYİ Parti Ankara 2. Bölge Sorumlusu Nadir Çetinkaya, birkaç gün içerisinde Akyurt Belediye Başkan adaylarını açıklayacaklarını söyledi.

İYİ Parti olarak hem Türkiye’de hem de Akyurt’ta üçüncü bir yolu açacaklarını söyleyen Çetinkaya, “Sorunların ve çözümlerin konuşulmadığı, masa başında kararlar alarak milletin unutulduğu siyasi tabloyu ne ülkemiz ne de ilçemiz hak ediyor. Önümüzdeki seçimlerde üçüncü yolu açarak hem ülkemizde hem de ilçemizde milletimizin sesi olacağız. Siyaset, derde çare arama, değer katma, milletle kucaklaşma alanlarıdır. Siyasetin terk edilen bu ruhunu yeniden candırarak, hakkıyla rekabet nasıl yapılırmış tüm Akyurt’a göstermek istiyoruz. Akyurt’umuzu tanıyan, bilen, bugüne kadar ilçemize hizmet etmiş, sorunlara çözüm arayan bir ismi belediye başkan adayı olarak açıklayacağız. İlçemizi bu sığ siyaset alanından kurtaracağız. Millete kulak tıkayanlardan, sadece koltuğunu düşünenlerden Akyurt’u kurtaracak, bu şehri seçeneksiz bırakmayacağız. Çünkü Akyurt, daha iyisini hak ediyor” dedi.

İYİ Partili Nadir Çetinkaya: Akyurt’u seçeneksiz bırakmayacağız