AK Parti’nin Ankara’daki İlçe Adayları Netleşiyor: İşte Belirlenen İsimler!

featured
service

Ankara’da 25 ilçeden 19’unu yöneten parti, 7 ilçede mevcut başkanlarla devam kararı alırken, özellikle Çankaya’da genç bir ismi öne çıkarmayı planlıyor. Akyurt’ta AK Parti Hilal Ayık ile devam kararı alırken Altındağ’da ise eski başkan Veysel Tiryaki’nin adı tekrar gündeme gelmiş durumda.

Türkiye gazetesinin haberine göre, Keçiören Belediye Başkan Adaylığı için İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın adı geçiyor. Özcan’ın ardından ise eski Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal en güçlü adaylar olarak öne çıkıyor.

KALECİK BELEDİYE BAŞKANI ÇANKAYA ADAYI

Ankara’nın en kalabalık ilçesi olmasının yanı sıra CHP’nin güçlü kalesi olarak bilinen Çankaya’da AK Parti, genç bir isim olan Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan’ı aday göstererek seçim avantajı elde etmeyi hedefliyor. 1983 doğumlu olAN Kalkan, hem uluslararası ilişkiler hem de hukuk fakültesi mezunu.

Altındağ’da ise eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı ve aynı zamanda üç dönem Altındağ Belediye Başkanlığı yapmış olan Veysel Tiryaki’nin adı geçiyor. Mevcut Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın ise Mamak’ta aday gösterileceği konuşuluyor.

7 BAŞKANLA YOLA DEVAM

AK Parti’nin Sincan’da Murat Ercan, Akyurt’ta Hilal Ayık, Kahramankazan’da Serhat Oğuz, Evren’de Hüsamettin Ünsal, Güdül’de Muzaffer Yalçın, Beypazarı’nda Tuncer Kaplan ve Kızılcahamam’da Süleyman Acar ile yola devam edeceği konuşuluyor.

AK Parti’nin Ankara’daki İlçe Adayları Netleşiyor: İşte Belirlenen İsimler!