1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. HUAWEI Pura 70 Serisi Özellikler ve Fiyatı

HUAWEI Pura 70 Serisi Özellikler ve Fiyatı

featured
service

Yeni HUAWEI Pura 70 Serisi, Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamerası ile akıllı telefon fotoğrafçılığında devrim yaratıyor. Huawei’nin bu yenilikçi kamerası, kullanıcıların daha önce hiç olmadığı kadar net ve detaylı zoom fotoğraflar çekmelerine olanak tanıyor.

Telefoto Zoom Sahneleri ile Mesafeleri Aşın

HUAWEI Pura 70 Pro ve HUAWEI Pura 70 Ultra, uzun mesafeli bir sürgülü zoom ile donatılmış Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamerasını desteklemektedir. Bu kameralar, F2.1’lik endüstrinin en büyük periskop telefoto diyafram açıklığı ile ışık alımını maksimuma çıkararak her odak uzaklığında full HD fotoğrafçılığın keyfini sunuyor. HUAWEI Pura 70 Ultra, 200x zoom aralığı (0,5x ~ 100x Zoom) ile daha da ileri gidiyor ve şehir manzaralarını detaylı bir şekilde inceleme olanağı sağlıyor.

HUAWEI Pura 70 Serisi Özellikler ve Fiyatı 1

Yüksek Çözünürlüklü Fotoğrafçılık

HUAWEI Pura 70 Ultra ayrıca, 25 megapiksel yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf oluşturmak için farklı odak uzunluklarındaki ve çözünürlüklerdeki görüntü bilgilerini birleştiren yeni bir ‘Görüntüleri Geliştirme’ modu sunuyor. Bu özellik, görüntü tanımını artırarak hem yakın hem de uzak mesafelerde net ve detaylı fotoğraflar elde etmeyi mümkün kılıyor.

DXOMARK Tarafından Takdir Edildi

Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamera, Zoom özellikleriyle 164 gibi etkileyici bir puan alarak DXOMARK’ta büyük beğeni topladı. DXOMARK’taki yorumcular, kameradaki makro işlevin “hoş makro perspektifi ve keskin görüntülerinden” etkilendiler. İnceleme ayrıca, telefoto zoom ile üretilen yüksek ayrıntı seviyesine ve düşük ışık koşullarında bile düşük gürültü seviyelerine dikkat çekti.

Kusursuz Makro Fotoğrafçılığı

Ultra Işık Alan Makro Telefoto özelliği sayesinde kullanıcılar 5 cm’ye kadar yakın görüntüleri keskin bir netlikle fotoğraflayabiliyor. Kamera ayrıca 35x zoom süper makro özelliği ile mikroskobik ayrıntıları şok edici netlikte yakalayabiliyor. Bir taç yaprağındaki ince hatlar ya da metal bir sütun üzerindeki pasın damarlı dokusu gibi detaylar, makro kamera ile gözler önüne seriliyor.

HUAWEI Pura 70 Serisi Özellikler ve Fiyatı 2

Ultra Hızlı Anlık Görüntü: Hiçbir Şey Görüşünüzden Kaçamaz

HUAWEI Pura 70 Pro ve Ultra’nın Makro Telefoto Kamerası, uzak mesafelerden yüksek hızlı nesneleri fotoğraflamanıza olanak tanıyan Ultra Hızlı Anlık Görüntü özelliği ile donatılmıştır. XD Motion Engine ile desteklenen bu özellik, saatte 300 km hızla hareket eden araçların bile net fotoğraflarını çekmeyi mümkün kılıyor.

HUAWEI Pura 70 Fiyatı

Huawei Pura 70 telefonlar 38.999 TL, Pura 70 Pro telefonlar 47.999 TL, Pura 70 Ultra telefonlar ise 67.999 TL fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. Bu yeni serinin sunduğu benzersiz fotoğrafçılık deneyimi, her anınızı daha net ve detaylı bir şekilde yakalamanızı sağlayacak.

HUAWEI Pura 70 Serisi, Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamerası ile akıllı telefon fotoğrafçılığında yeni bir çağ başlatıyor. Kullanıcılar, bu yenilikçi kamera sayesinde hem uzak mesafelerde hem de yakın çekimlerde üst düzey kalitede fotoğraflar çekebilecekler. HUAWEI Pura 70, fotoğrafçılık tutkunları için mükemmel bir seçim olma yolunda ilerliyor.

HUAWEI Pura 70 Serisi Özellikler ve Fiyatı
Yorum Yap