Gözaltı Işık Dolgusu Uygulaması

featured
service

Gözaltlarına uygulanan gözaltı ışık dolgusu gözaltlarındaki kırışıkların ve morlukların en az seviyeye indirerek cildin güzelleşmesini sağlar. Gözaltı ışık dolgusu uygulaması ile hyaluronik asit, vitamin ve minerallerden oluşan dolgu malzemesi ince uçlu künt kanüllerle gözaltı bölgesine enjekte edilir. Gözaltlarında çukur olan kadın ve erkekler gözaltı ışık dolgusu yaptırarak çukur bölgenin yanaklarla aynı seviyeye gelmesini sağlar.

Daha güzel bir görünüme kavuşmak isteyenlerin tercihi olan gözaltı ışık dolgusu uygulaması gözaltına anestezik krem sürüldükten sonra yapılır. Acısız ve kısa sürede yapılan gözaltı ışık dolgusu uygulaması yaklaşık 1,5 yıla kadar etkisini göstermektedir.

Gözaltı Işık Dolgusu Sonrasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?

Göz torbaları ve morluklarının giderilmesi için yaptırılan gözaltı ışık dolgusu uygulaması sonrasında göz çevresinde şişlik ve ödem yaklaşık bir hafta boyunca sürmektedir. Gözaltı ışık dolgusu uygulamasından sonra 24 saat boyunca makyaj yapılmaması gerekir. Gözaltı ışık dolgusundan sonraki 4 saat boyunca oluşan kızarıklık normal bir yan etkidir. Gözaltı ışık dolgusu yaptırmayı düşünüyorsanız profesyonel ve uzman doktor desteği için https://www.dryusuftopal.com/goz-alti-dolgusu/ web sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Gözaltı Işık Dolgusu Uygulaması