1. Haberler
  2. Yerel
  3. Bursa
  4. Gemlik
  5. Gemlik Çarşı Meydanı’nda Düzenleme

Gemlik Çarşı Meydanı’nda Düzenleme

featured

Gemlik Belediyesi, kent merkezindeki Çarşı Meydanı’nda çevre düzenlemesi çalışması başlattı.

Otobüs duraklarının arka bölümü ile Balıkçılar Çarşısı çevresinde başlatılan çalışmalar kapsamında zamanla çökme meydana gelen taş parkeler yenileniyor. Özellikle Balıkçılar Çarşısı çevresinde oluşan su birikintilerinin önlenmesi hedefleniyor.

Durakların arka kısmındaki aydınlatma eksikliğinin giderilmesi için altyapı ve elektrik hattı çalışmaları da aynı anda yürütülüyor.

Gemlik Çarşı Meydanı'nda Düzenleme 1

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren konuya ilişkin açıklama yaptı. Deviren, “Çarşı Meydanı, Gemlik’in kalbi konumunda. Burada gerçekleştirdiğimiz çevre düzenlemeleriyle hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir alan kullanmasını hedefliyoruz. Altyapıdan aydınlatmaya kadar her detayı titizlikle ele alıyoruz. Gemlik’i daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgenin gece ve gündüz daha güvenli bir görünüme kavuşması amaçlanıyor.

Gemlik Çarşı Meydanı’nda Düzenleme