Galatasaray’da Leiva tamam Eren Derdiyok yolda

service
Galatasaray transferde bombaları arka arkaya patlatacak.

LEIVA İLE ANLAŞMA TAMAM

Cim-Bom, 9 senedir Liverpool forması giyen Brezilyalı ön libero Lucas Leiva’yla sonunda anlaştı. İngiliz ekibiyle ABD’de kampta bulunan 29 yaşındaki futbolcu, kendisine sunulan 3 senelik kontratı kabul ederken yıllık 2.7 milyon euro ve maç başına 20 bin euro alacak.

Leiva’yla her konuda el sıkışan Galatasaray, Liverpool ile de bir yıllık ödediği bedel karşılığında anlaşma sağladı. İngiliz kulübünün bonservis için 2.7 milyon euro alacağı belirtildi. Leiva’nın anlaşmanın gerçekleşmesi halinde önümüzdeki hafta İstanbul’a geleceği belirtildi. Türkiye’ye gelmesinin ardından oyuncuya ayrıntılı bir sağlık kontrolü yapılacağı ifade edildi.

EREN İÇİN TEKLİF YAPILDI

Forvette Oumar Niasse’nin, “Gelmiyorum” açıklaması sonrasında arayışlarını devam ettiren Galatasaray, Kasımpaşa’dan Eren Derdiyok için de önemli mesafe kaydetti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner ile özel olarak görüşerek Eren’in transferi için girişimi başlattı. Cim-Bom’un, Eren Derdiyok’a karşılık Kasımpaşa’ya Donk ve Umut Bulut ile birlikte 2.2 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

Galatasaray’da Leiva tamam Eren Derdiyok yolda