Etimesgut Belediyesi Gelişim Spor Kulübü Kickboks Takımı, Antalya’da düzenlenen Büyükler ve Gençler Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. 21-28 Ocak 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda mücadele eden takım, milli takım seçmelerinde önemli dereceler elde etti.
Turnuvada üstün performans sergileyen sporcular, 2 Türkiye Şampiyonluğu, 2 Türkiye İkinciliği ve 2 Türkiye Üçüncülüğü kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kurulduğu günden bu yana dikkat çeken performansıyla adından söz ettiren Etimesgut Belediyesi Kickboks Takımı, antrenör Haydar Babacan yönetiminde elde ettiği derecelerle Türk sporuna önemli katkılar sunmaya devam ediyor.
Başkan Beşikcioğlu: 2025 Bizim Yılımız Olacak
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, sporun her alanında gençlere destek vermeye devam ettiklerini belirterek, özellikle basketbol ve voleybol branşlarının ardından kickboks takımının da başarısıyla gururlandıklarını vurguladı. Spora verilen desteğin süreceğini ifade eden Beşikcioğlu, şu açıklamayı yaptı: “Öncelikle müsabakalarda başarılı olan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Yaşamım boyunca kültürel faaliyetler ve sporun benim hayatımda ayrı bir yeri olmuştur. Özellikle bu iki alanda yetenekli olan her gencimizi destekliyorum. Son aylarda farklı branşlarda mücadele eden yetenekli gençlerimiz ile bir araya geldik ve onların başarılı olduğunu görmek beni gururlandırıyor. Onlara her konuda elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Çünkü hepsi kararlı, azimli ve geleceği parlak gençler. Biz daha yolculuğumuzun başındayız ve her şey basamak basamak ilerlemekte. Bizler de gençlerimizle birlikte bu basamakları aceleye getirmeden ve sağlam adımlar atarak ilerleyeceğiz. Sportif anlamda da 2025 bizim yılımız olacak. Biz buna inanıyoruz!”
Antalya’da düzenlenen Büyükler ve Gençler Türkiye Kickboks Şampiyonasına katılan takımın başarıları, Etimesgut Belediyesi, sporseverler ve kulüp camiası tarafından da büyük takdirle karşılandı.