Ertuğrul Başkan’dan İşçilere Ek Zam Müjdesi

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sözleşme süresi gelmeden Hizmet İş Sendikası ile imzalanan ek protokolün ardından belediye işçilerine ek zam yaptı.

Görev süresi boyunca personelinin maaş zammı ve sosyal haklardan en üst düzeyde faydalanmaları için tüm imkânlarını seferber eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Hizmet İş Sendikası ile imzalanan ek protokol ile belediye işçilerine ek zam yaptı.

‘‘Sözleşme süresi gelmeden ek protokolle işçilerimizin maaşlarında iyileştirme yaptık’’

İmzalanan ek protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hak-İş Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ve işçi personellerimizin taleplerine duyarsız kalmadık. Sözleşme süresi gelmeden ek protokolle maaşlarında iyileştirme yaptık. Çalışanlarımız bizim için çok kıymetli.  İşçilerimizin sizlere sözleri var. Daha verimli, daha kaliteli, daha çok çalışacaklar ve yaptıkları iş ne olursa en iyisini yapacaklar. Çalışanlarımız, sendikamız, belediyemiz için hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Hizmet İş Sendikası ile imzalanan ek protokolün ardından Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediye Başkanlığı önünde yüzlerce belediye personelinin büyük sevgisi ve teveccühü ile karşılandı.

Ertuğrul Başkan’dan İşçilere Ek Zam Müjdesi