Engelsiz Park yarın açılıyor

featured
service
Engelli çocukların Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’dan istediği Engelsiz Oyun Parkı tamamlandı. Yarın açılacak olan parkta engelli çocuklar için tüm detaylar düşünüldü.
Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, engelli çocuklara verdiği Engelsiz Park sözünü kısa sürede yerine getirdi. Altındağ Belediyesi tarafından Örnek Mahallesi’ne yapılan Engelsiz Park, Doğan Çağlar Bedensel Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu bahçesine inşa edildi. Yaklaşık bin 500 metrekarelik alana sahip olan parkta engelli vatandaşlar için tüm detaylar düşünüldü. İçerisinde engelli çocukların kullanacağı oyun gruplarının, kaydırakların, salıncakların ve spor aletlerinin bulunduğu parkın çevre düzenlemesi de tamamlandı. Park Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın da katılımı ile yarın saat 11.00’de açılacak.
BALCI: SÖZÜMÜZÜ TUTTUK
Altındağ Belediyesi olarak engelli vatandaşların yaşam şartlarını kolaylaştırmak istediklerini belirten Başkan Balcı, bu düşüncelerini de icraata geçirdiklerini aktardı. Başkan Balcı, “Geçtiğimiz günlerde engelli kardeşlerimizin eğitim gördüğü okula yaptığım ziyarette çocuklarımız bizden park talebinde bulunmuştu. Bizde okul yönetimimizin de fikirlerini alarak bahçeye engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun bu parkı yaptık. Kendilerine parkı Engelliler Haftası’nda açacağımızın sözünü vermiştik ve bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu parkı Ankara genelindeki tüm engelli kardeşlerimiz kullanabilecek. Bizim engelli vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz devam edecek.”
Engelsiz Park yarın açılıyor