Emek Koşu Yolu Parkı Yenilenen Yüzü İle Pursaklar Halkının Hizmetinde

featured
service

Pursaklar Belediyesi tarafından, yenileme çalışmalarının tamamlandığı Emek Koşu Yolu Parkı, göz alıcı güzelliği ile ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Pursaklar Belediyesince Emek Koşu Yolu Parkı’nda yenileme çalışmaları kapsamında ilçe sakinlerinin huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilmeleri için Emek Koşu Yolu Parkı’nın yürüyüş yolları, oyun grupları ve banklardaki yenileme çalışmaları tamamlandı.

Belediye ekipleri tarafından yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yoğun yeşil alanların yer aldığı, sabahın erken saatlerinden, gece geç saatlere kadar spor yapmak isteyen Pursaklar halkını misafir ediyor. Etrafındaki yeşil oranın artırıldığı Emek Koşu Yolu Parkı, akşam saatlerindeki aydınlatma sistemi ile birlikte Pursaklar’da renkli bir görüntü oluşturuyor.

Parktaki yürüyüş ve koşu yolunun kenarında ise çocukların gönüllerince eğleneceği oyun grupları ve spor aletleri de bulunuyor.

“Yenilediğimiz Emek Koşu Yolu Parkı, Pursaklar’a çok yakıştı’’

Emek Koşu Yolu Parkı’nın yepyeni ve modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ” Parklarımızı, hemşehrilerimizin günün yorgunluğunu, stresini atabileceği ve rahatlayacağı yerler haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Park sayımız her geçen gün artarken mevcut parklarımızı da ihtiyaçlara göre yeniliyoruz. Bu kapsamda yenilediğimiz Emek Koşu Yolu Parkı Pursaklar’a çok yakıştı. Pursaklar Belediyesi olarak hemşehrilerimizin nefes alabileceği alanları artırmaya devam edeceğiz. Günümüz koşullarına göre yenilenen ve modern bir görüntüye kavuşan Emek Koşu Yolu Parkı’nın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Emek Koşu Yolu Parkı Yenilenen Yüzü İle Pursaklar Halkının Hizmetinde