EKMAŞ Kaliteli Üretimin Öncüsü

featured
service

1978 yılında İstanbul’da kurulan EKMAŞ, ekmek ve unlu mamul üretiminde yer alan birçok ekipmanın üretimini sağlamaktadır. Geniş bir ürün yelpazesi bulunur. Dayanıklı ve kaliteli ürünler üretmektedir. Yenilikçi çözümler ile her gün değişmekte olan teknolojiye uyum sağlar. Prestij ve yenilikçi olmasından dolayı lezzet üretenlerin ilk tercihlerindendir. EKMAŞ firmasının amacı kaliteli malzemeler kullanarak uluslar arası standartlara uygun ekipman üretimi yapmak ve dayanıklı ürünler ile hizmet sunmaktır.

Özellikle unlu mamul hazırlama, mayalama, taşıma, yükleme, saklama, taşıma, pişirme ve sunum ekipmanları üretmektedir. Yılların verdiği deneyimi EKMAŞ kalite ile birleştirerek hizmet sunar. Gıda üreticilerinin ihtiyacı inovatif metal araç gereçlerin araştırılarak üretimini sağlar. Ayrıca EKMAŞ insan sağlığına önem göstererek üretim ve ticareti geliştirmektedir.

Kaliteli Üretimde EKMAŞ
Sektörde uzun yıllardan beri olan EKMAŞ kurulduğundan beri kaliteye, müşterilerinin memnuniyetine ve insan sağlığına fazlasıyla önem göstererek üretim yapmaktadır. Kurulduğundan bu yana kendini geliştirerek ve büyüme sağlayarak gelmesi ilkelerindendir. Dünya pazarına ürün sunana EKMAŞ yalnızca ülkemizde değil dünya’da tanınmayı hedefler. Unlu mamuller sektöründe tüketiciye zamanında ulaşarak, kaliteli hizmeti sağlamaktadır.

Garantili ve etkili çözümler üretmekte ve paydaşları ile uyum içerisinde çalışmaktadır. Tecrübeleri yaptıkları işin her noktasında kendini göstermektedir. Ticari etik değerlere bağlı ve verdiği sözleri tutmaktadırlar.  EKMAŞ ile ilgili detaylı bilgilere https://www.ekmas.com.tr/ linki üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

EKMAŞ Kaliteli Üretimin Öncüsü