1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Derman Market’te Kurban Bayramı yoğunluğu

Derman Market’te Kurban Bayramı yoğunluğu

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ve giyim giderlerini karşılamaları amacıyla kurduğu Derman Market ile Kurban Bayramı’nda da destek olmaya devam ediyor. Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi içerisinde hizmet veren Derman Market, Kurban Bayramı dolayısıyla yaklaşık 10 bin aileye, 800 Türk Lirası değerindeki gıda kartı ve adak kurban eti dağıtmaya başladı.

“Gıda kartlarından alışveriş yapabilecekler”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirdiklerini belirterek, “Bu hizmet ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyoruz. Ülke olarak ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönem yaşamaktayız. Biz de bu zor günlerde kendi imkanlarımız ve bağışçı firmalarımızla ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Derman Market’ten vatandaşlarımız ihtiyaçları doğrultusunda temizlik, gıda, giyim ve ayakkabı gibi çeşitli ürün yelpazesinden oluşan ürünleri alabiliyor. Kurban Bayramı öncesi de verdiğimiz gıda kartlarından alışveriş yapabilecekler” dedi.

“80 binden fazla vatandaş ihtiyaçlarını giderdi”

Yaşar, yardımların insanları rencide etmeden yapılması gerektiğine dikkat çekerek, “Yardım yaparken, alan el veren eli görmemelidir. Yardımlar bu şekilde yapılmalı. Yardımda amaç reklam yapmak değil, bir derde derman olmaktır. İhtiyaç sahibi aileler marketimize geliyor ve neye ihtiyaçları varsa alabiliyorlar. Yenimahalle’de dayanışmayı ve ilçe sakinleri arasında paylaşmayı artırmak amacıyla 4 yıl önce hizmete açılan Derman Market’ten şuana kadar 80 binden fazla vatandaşımız ihtiyaçlarını giderdi. Bizim için en büyük mutluluk zorda olanın derdine derman olmaktır. Eğer paylaşmayı bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir” diye konuştu.

Derman Market’te Kurban Bayramı yoğunluğu
Yorum Yap