Cumhurbaşkanlığı Canlı Yayın Yönetmeni Özbay, iletişimcilerle buluştu

featured
service

Ege Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kariyer Planlama ve Başarı Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Kariyer Söyleşileri” kapsamında “Dijital Medeniyet ve Metaverse” konulu konferans, Cumhurbaşkanlığı Canlı Yayın Yönetmeni Okan Özbay’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İZMİR (İGFA)- EÜ Fen Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı ile Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Yaşa’nın yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Cumhurbaşkanlığı Canlı Yayın Yönetmeni Okan Özbay, “Dijital Medeniyet ve Metaverse” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumda öncelikle “Dijital” kavramını tüm detayları ile ele alan Özbay, kavramın temelinde internet ve yapay zekâ olduğu açıkladı. “Dijitalleşmeye Örnekler” başlığı altında “Dijital Devlet”, “Dijital Para”, “Dijital Kültür Endüstrisi” gibi konulara değindi.

Özbay, etkinliğin ardından Dekan Prof. Dr. Takımcı ile birlikte EÜ Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (EGEMM) bağlı; Ege Üniversitesi TV Stüdyoları, Ege Ajans ve Radyo Ege Kampüs’ü ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Canlı Yayın Yönetmeni Özbay, iletişimcilerle buluştu