Çankaya’da Engelsiz Yaza Merhaba

featured
service

Çankaya Belediyesi, Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda Med Oran Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile düzenlediği Engelsiz Yaza Merhaba Şenliği’nde engelli ve engelsiz genç ve çocukları bir araya getirdi.

Engelli kuruluş ve derneklerinden de katılımların olduğu Engelsiz Yaza Merhaba Şenliği sabah saatlerinde düzenlenen kahvaltı ile başladı. Med Oran Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Operatör Doktor Cem Adabağ, Ampute Futbol Milli Takımımızın şampiyon oyuncularından Barış Telli ve Masa Tenisi Avrupa Engelliler Şampiyonumuz Ümit Demirbilek katılımcılara sundukları çiçeklerle ve yaptıkları konuşmalarla moral aşıladılar.

Şarkılar, dans ve palyaço gösterileri, bubble show, uçurtma şenliği ile devam eden Şenlik, engelliler ve ailelerinin keyifli bir hafta sonu geçirmelerini sağlarken, Ahlatlıbel’e gelen piknikçiler için de paylaşım ve dayanışma ile güzelleşen farklı bir gün yaşattı.

Çankaya'da Engelsiz Yaza Merhaba 1 Çankaya'da Engelsiz Yaza Merhaba 2 Çankaya'da Engelsiz Yaza Merhaba 3Çankaya'da Engelsiz Yaza Merhaba 1
Çankaya’da Engelsiz Yaza Merhaba