1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Çankaya
  4. Çankaya Belediyesi’nden Kampüse Dönüş Festivali

Çankaya Belediyesi’nden Kampüse Dönüş Festivali

featured

Çankaya Belediyesi, yeni öğrenim dönemi başlangıcında üniversite öğrencilerini Kampüse Dönüş Festivali’nde buluşturdu.

‘Gençliğin Kalbi Çankaya’ sloganıyla düzenlenen festival, Çukurambar Uğur Mumcu Park’ta gerçekleştirildi.

Festival Alanında Atölyeler Kuruldu

Yoğun ders temposu başlamadan önce bir araya gelen öğrenciler, festival alanında kurulan atölyelerde vakit geçirdi. Beden-mekân-hareket, vision board, draw & paint, fotoğrafçılık ve sinema atölyeleri düzenlendi.

Çankaya Belediyesi'nden Kampüse Dönüş Festivali 1

Festivalin en çok ilgi gören bölümlerinden biri kahve demleme atölyesi oldu. Öğrenciler, kahvenin püf noktalarını keşfetti. Dolmuş Sahne grubu festival alanında performans sergiledi. Festival, çocukların ve parka gelen vatandaşların da katılımıyla gerçekleşti.

Hafta İçi Ücretsiz Akşam Yemeği

Çankaya Belediyesi, üniversite öğrencilerine hafta içi her akşam ücretsiz akşam yemeği sunuyor. Akşam yemeği, hafta içi her gün 17.30-19.00 saatleri arasında Çankaya Belediye Başkanlığı yemekhanesi ve 100. Yıl Çankaya Evi yemekhanesinde veriliyor.

Çankaya Belediyesi'nden Kampüse Dönüş Festivali 2

Kütüphane Saatleri Güncellendi

Çankaya Belediyesi, bünyesinde hizmet veren kütüphanelerin kullanım saatlerini yeni öğrenim dönemine göre güncelledi. Ders çalışmak için sessiz bir ortama ihtiyaç duyan öğrenciler, belediyenin internet sitesi üzerinden kütüphanelerin konum bilgisi ve çalışma saatlerine ulaşabiliyor.

Çankaya Belediyesi’nden Kampüse Dönüş Festivali