Can dostların moda atölyesi

featured
service
El emeklerini her alanda değerlendirmekte usta olan Altındağlı kadınlar, şimdi de evcil hayvan modasına el attı. Altındağlı kadınların dikiş atölyesi, can dostların moda evi oldu.
Altındağlı kadınlar, evcil hayvan modasına da el attı. Altındağlı kadınlar, pet-shop’larda satılmak üzere evcil hayvanlar için kışlık kıyafet ve kostüm dikiyor. Altın kadınların büyük ilgi gören kostüm dikiş atölyesi, siparişlere yetişemiyor. Altındağlı kadınlar, Altın Eller Kadın Kooperatifi çatısı altında satış yaparak ev ekonomilerine de katkı sağlıyor. Altındağlı kadınların her alanda çok becerikli olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Asım Balcı “Evcil hayvan kostümü sektörü, son yıllarda hızla gelişen ve büyüyen bir sektör… Altındağlı kadınlarımızı, gelirlerini artıracak farklı sektörlere yönlendirmeyi seviyoruz, buna çok önem veriyoruz. Dikiş atölyemizdeki kadınlarımızı da evcil hayvan kostümü dikmeleri için yönlendirdik. Ortaya gerçekten çok başarılı kıyafetler çıktı. İlk yapılan birkaç parça çok büyük ilgi gördü. Hayvanseverler, evcil hayvan besleyenler çok beğendi. Sonra siparişler gelmeye başladı. Atölyemiz siparişlere yetişemez oldu. Şimdi toplu siparişler alıyorlar ve talep eden pet-shop’lara ulaştırıyorlar. Ortaya çıkan her ürün kadınlarımızın nasıl emek verdiğinin ve özen gösterdiğinin ispatı… Bundan böyle evcil hayvan modasının da kalbi Altındağ’da atacak inşallah…” dedi.
“DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”
Şu anda atölyede pandemi sürecinde olunduğu için 12 kadının çalıştığını söyleyen Başkan Balcı “Ürünler çok beğeniliyor, siparişler çoğalıyor. Altın kadınlarımız da kendilerine sunulan imkanları çok güzel değerlendiriyor. Biz de onlara destek olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
EMEKLER KAZANCA DÖNÜŞSÜN
Başkan Balcı, Altındağlı kadınların emeğine destek olmak ve bu güzel ürünlerden satın almak isteyen herkesi Altın Eller Kadın Kooperatifi’nin internet sitesini ziyaret etmeye davet etti. Başkan Balcı “Altın Eller Kadın Kooperatifinden alışveriş yapmak isteyenler, kooperatifin Hamamarkası’nda bulunan satış ofisini ziyaret edebilir. Altıneller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi satış ve yönetim merkezi, tarihi Hacettepe Mahallesi Koyungözü Sokak’ta bulunuyor. Dileyenler; www.altinellerimiz.com internet sitesi üzerinden alışveriş yapabilir” dedi.
Can dostların moda atölyesi 1
Can dostların moda atölyesi