1. Haberler
  2. Kültür - Sanat
  3. Beyoğlu Sineması’nda Halit Refiğ ile Sinema Keyfi Başlıyor

Beyoğlu Sineması’nda Halit Refiğ ile Sinema Keyfi Başlıyor

featured
service

İstanbul’da sinema tutkunlarının buluşma noktası haline gelen Beyoğlu Sineması, özel seçki ve içerikleriyle Haziran ayında da renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ’nin hazırladığı programlarla zenginleşen mekanda, bu ayın yönetmeni olarak Halit Refiğ’in eserleri izleyiciyle buluşacak.

Ayın Yönetmeni programı çerçevesinde, Halit Refiğ’in yönetmenliğini üstlendiği “Teyzem”, “Karılar Koğuşu” ve “Vurun Kahpeye” filmleri sinemaseverlerle buluşacak. Ayrıca, program kapsamında yapılan söyleşiler ve işbirlikleri de dikkat çekiyor. SİYAD’tan Ayın Yönetmeni Söyleşileri, İtalyan Kültür Merkezi’nden Yeni İtalyan Sineması, Altyazı Sinema Derneği’nden Altyazı Seçti ve Sinema Seminerleri, TÜRSAV’dan Meraklısına Sinema Sohbetleri, FİLM-YÖN’den Ayın Teması, BSB ve DOCIST’ten Salı Belgeselleri ile SEYAP’tan Yakın Dönem Bağımsızlar Haziran ayında sinemaseverlere keyifli anlar yaşatacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ’nin hazırladığı ve her biri ücretsiz olan programlarda bu ay Halit Refiğ’in eserleri ön planda olacak. Program kapsamında düzenlenecek söyleşiler ve film gösterimleri, sinema tutkunlarını etkileyici bir deneyim sunacak.

Beyoğlu Sineması’nın haftanın altı günü kapılarını açmasıyla İstanbullu sinemaseverler, bu özel etkinliklere katılabilecekler. Beyoğlu Sineması’nın etkinlik programlarına ilişkin detaylı bilgilere Beyoğlu Sineması’nın sosyal medya hesapları ve https://kultursanat.istanbul/ adresinden ulaşılabilecek. Ayrıca, ücretsiz biletler İstanbul Senin uygulaması üzerinden temin edilebilecek.

Beyoğlu Sineması’nda Halit Refiğ ile Sinema Keyfi Başlıyor
Yorum Yap