Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programlarında hem belediye personeliyle hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen programda, Arı konuklarını tek tek karşılayarak bayramlarını kutladı.
Bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Rasim Arı’nın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye bünyesindeki kurum müdürleri, amirler ve çok sayıda belediye personeli katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Arı, personelin bayramını kutlayarak, “Nevşehir Belediyesi olarak çok büyük bir aile olduklarını” ifade etti.

Kurban Bayramı boyunca belediye ekiplerinin görev başında olacağını vurgulayan Arı, “Vatandaşların ve tatilcilerin hiçbir sıkıntıyla karşılaşmaması için Nevşehir Belediyesi’nin bütün birimleri yoğun mesai harcıyor. Bayram süresince görevde olacak nöbetçi personellerin çalışmalarını sürdüreceğini” belirtti. Özverili çalışmaları nedeniyle belediye çalışanlarına da teşekkür etti.
“Vefa borcumuzu en güzel şartlarda ödemek istiyoruz“
Bayramlaşma programı kapsamında halkı da makamında ağırlayan Arı, gelen misafirlerle tokalaşıp sohbet etti, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Program boyunca çeşitli ikramlarda bulunulan vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Arı, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Büyük bir fedakarlıkla etkin ve nitelikli çalışarak bu şehre olan vefa borcumuzu en güzel şartlarda ödemek istiyoruz. Doğup büyüdüğümüz bu kadim kente hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bütün Nevşehirli hemşehrilerim başta olmak üzere ailelerinize selam ve saygılarımı sunuyorum. Hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Allah kesilen kurbanlarınızı kabul etsin.”

İYİ Parti İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma
Başkan Rasim Arı, Kurban Bayramı programı kapsamında İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Bayramlaşma töreninde İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve parti üyeleriyle bir araya gelen Arı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Programda konuşan Başkan Arı, manevi değerlerin önemine dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı:
“İnşallah daha nice bayramlara erişiriz. Bütün Nevşehirli hemşehrilerimizin ve ülkemizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. İyi Parti İl Başkanımız Ali İhsan Parlatan başta olmak üzere bütün teşkilat üyelerimizin, şehit ve gazi ailelerimizin huzur ve refah içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.”























