Bakan Kurum Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i Ziyaret Etti

featured
service

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Pursaklar Belediyesini  ziyaret ederek, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’den ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Belediye binası girişinde çiçeklerle karşılanan Bakan Kurum, daha sonra başkanlık makamına geçerek Başkan Ertuğrul Çetin’le bir süre görüştü. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, ilçede hayata geçirilen ve yapımına devam edilen projeler ve çevre yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

‘‘Projeler hakkında bizlere samimi düşüncelerini aktaran bakanımıza teşekkür ediyoruz’’

Bakanı Murat Kurum’u ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; “Hemşehrilerimizin daha huzurlu daha mutlu daha refah bir ilçede yaşamlarını sürdürebilmeleri için özveri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah hayata geçireceğimiz birbirinden önemli projelerimizle bunu hep birlikte başaracağımıza olan inancım tamdır. Devam eden projelerimizi inceleyen, projeler hakkında bizlere samimi düşüncelerini aktaran bakanımıza Pursaklar halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Kurum Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i Ziyaret Etti 1

‘‘Pursaklar Belediyesi yeşillendirme projelerinde örnek bir çalışma sergiliyorlar’’

Pursaklar için yapılacak olan bütün projeleri desteklediklerini belirten Bakan Kurum; ” Başkanımız ve ekibi Pursaklar’a hizmet etmek için gecelerini gündüze katarak durmadan yorulmadan çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye yakışır yeşillendirme projelerinde örnek bir çalışma sergiliyorlar. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak belediyemizin projelerine destek veriyor, tüm çalışmalarını yakından takip ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, günün anısına Bakan Murat Kurum’a hediye takdiminde bulundu.

Bakan Kurum Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i Ziyaret Etti