Ayık ve Ayantaş’ın toplantısında açılan pankarta tepki: Siyasi rüşvet

featured
service

İYİ Parti Ankara 2. Bölge Sorumlusu Nadir Çetinkaya, Akyurt Belediye Başkan adayları Hilal Ayık ve Gültekin Ayantaş’ın Kırıkkaleli vatandaşlarla yaptığı toplatıda yer alan pankartlara tepki gösterdi. Çetinkaya, “‘Siyasi rüşvet’ anlamına gelen söz konusu ifadeler, bunun önünde poz verenler hem siyaseti hem de etik değerleri ayaklar altına almaktadır” dedi.

Akyurt’ta yaşayan Kırıkkale Kazmaca Köyü sakinleri ile Akyurt Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Akyurt Belediye Başkan Adayı Hilal Ayık ile Yeniden Refah Partisi Akyurt Belediye Başkan adayı Gültekin Ayantaş’ın yapmış olduğu toplantıda salonda bulunan “Kararımız net, Kazmaca’ya yol, başkana oy” ile “Sözümüz söz, önce yol sonra oy” pankartları tartışma konusu oldu.

Ayık ve Ayantaş'ın toplantısında açılan pankarta tepki: Siyasi rüşvet 1

“SİYASİ VE AHLAKİ DEĞERLERDEN YOKSUN”

Gazetemize bir açıklama yaparak açılan pankartlara tepki gösteren Nadir Çetinkaya, söz konusu sloganları ‘siyasi rüşvet’ olarak değerlendirdi. “Nereli olduğundan bağımsız Akyurt’ta yaşayan her vatandaş bizim için değerlidir, yaptığımız, yapacağımız hiçbir çalışmada da memleketine bakmayız” diyen Çetinkaya, ‘AK Parti ve Yeniden Refah Partisi’nin Belediye Başkan adaylarının Akyurt’ta yaşayan Kırıkkaleli vatandaşlarla yaptığı toplantıda yer alan “Kararımız net, Kazmaca’ya yol, başkana oy” ile “Sözümüz söz, önce yol sonra oy” pankartları neresinden bakılırsa bakılsın siyasi ve ahlaki değerlerden yoksunluğun bir örneğidir.” dedi.

“OY NAMUSTUR”

Çetinkaya şunları söyledi: “Akyurt’a 58 kilometre uzaklıkta bulunan Kırıkkale’nin Kazmaca Köyü ile ilçemizi bağlayan hiçbir yol güzergahı bulunmazken böyle bir talebin burada dile getirilmesi nasıl izah edilebilir? “Siyasi rüşvet” anlamına gelen söz konusu ifadeler, bunun önünde poz verenler hem siyaseti hem de etik değerleri ayaklar altına almaktadır. Çok istiyorlarsa Akyurt merkeze 3 kilometre mesafede bulunan Büğdüz Mahallemize yol, su, kanalizasyon ve doğalgaz getirsinler.

Oy, alınabilen ve satılabilen değil namustur. Oy uğruna atılan adımları takip etmeye devam edecek, temiz siyaset ile Akyurt’umuzu daha yaşanılabilir kılma çabalarımızı sürdüreceğiz.”

Ayık ve Ayantaş’ın toplantısında açılan pankarta tepki: Siyasi rüşvet

Yorumlar kapalı.