Ayık ve Ayantaş Kırıkkaleli seçmenlerle buluştu

featured
service

Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde, Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Hilal Ayık ve Yeniden Refah Partisi’nin Adayı Gültekin Ayantaş, Kırıkkale’nin Kazmaca Köyü sakinleri ile bir araya geldi. İki adayın toplantıları birer gün arayla düzenlendi. Toplantı salonunda asılı olan “Kararımız net, Kazmaca’ya yol, başkana oy” ve “Sözümüz söz, önce yol sonra oy” mesajları dikkat çekti.

Adaylar, Akyurt Belediyesi Ankara Evi’nde gerçekleşen etkinlikle Kırıkkaleli yurttaşlarla buluştu. Toplantılar, sosyal medya hesapları üzerinden duyurulurken, katılımcılara teşekkür mesajları paylaşıldı.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hilal Ayık, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İlçemizde yaşayan Kırıkkale – Kazmaca köyünden vatandaşlarımızla, İlçe Başkanımız Murat Yıldırım’ın katılımıyla bir araya geldik. Nezaketleri ve misafirperverlikleri için şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Akyurt Belediye Başkan Adayı Gültekin Ayantaş ise, “Kırıkkale ili Kazmaca köyünden ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın davetlerine icabet ettik. Ankara evindeki toplantının hayırlara vesile olmasını diliyor, her birine ilgi, alaka ve davetleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ayık ve Ayantaş Kırıkkaleli seçmenlerle buluştu