Ayantaş: Ayık 236 bin TL’ye lüks karavan kiraladı

featured
service

Yeniden Refah Partisi Akyurt Belediye Başkan Adayı Gültekin Ayantaş, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Akyurtlulara seslendi.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’ın deprem bölgesinde kiraladığı lüks aravanı kullandığını söyleyen Ayantaş, “1 günlük karavana kdv dahil 236 bin TL ödediler. Belgesi burada, faturası burada. Bu arkadaş bize dava açabilir” diye konuştu.

Ayantaş, “İnsanlar orada canıyla uğraşırken, ekmeğe muhtaçken sen gidiyorsun dünya kadar elbiseler alıyorsun, lüks karavana biniyorsun, bir gün orada kalıyorsun. Yazık değil mi bu milletin parasına” dedi.

Ayantaş, “5 sene belediyenin kapılarını açmayanlar, bugün hangi yüzle gelip sizden oy istediler sizden. Hanginiz gidipte belediye başkanıyla görüşebildiniz? Hangi şifreli kapılardan geçtiniz? Geçemediniz. Belediye başkanının birinci görevi vatandaşı dinlemektir. Bu hanımefendi kardeşimiz bir başka partiden aday olsa 1 oy alabilir mi, bu kadar beceriksiz, başarısınız bir belediye başkanının arkasında neden duracak Akyurtlu. Durmaz.” diye konuştu.

Ayantaş: Ayık 236 bin TL'ye lüks karavan kiraladı 1

Ayantaş, seçim öncesinde Ayık’ın 5 bin kişiye, bin TL’lik Tarım Kredi Marketlerinin kartını dağıttığını belirterek “Nereden dağıttılar, kimin bütçesinden dağıttılar?” diye sordu.

Akyurt Belediyesi yetkilileri ise söz konusu karavanın personelin kalması için 4 ay süreyle kiralandığını belirtti.

Ayantaş: Ayık 236 bin TL’ye lüks karavan kiraladı