Ayık: 31 Mart’tan sonra hakkımızı arayacağız

featured
service

Cumhur İttifakı AK Parti Akyurt Belediye Başkan Adayı Hilal Ayık, seçim propaganda gününde sevgi yürüyüşü, ardından da miting düzenledi.

“Biz pandemiyi bahane etmedik, Büyükşehir Belediyesi’nin olmayışını bahane etmedik. Sel var demedik, deprem oldu demedik, inanın çok zorlu bir 5 yıl yaşadık” diyen Ayık 5 yıl içerisinde vaad ettikleri projelerin tamamını yaptıklarını söyledi.

Bugüne kadar 1 kuruş borç almadıklarını dile getiren Ayık, “Belediyenin borcu var dediler, ben de çıktım dedim ki, borçlanma için meclis kararı gerekir. Meclis kararını çıkarsınlar görevden istifa edeceğim dedim. Bu seferde dediler ki, “Borcu yok ama çok arsa sattı dediler” emin olun o çok arsa sattı diyenlerin sattıklarının yarısını satmadık. Hodri meydan diyorum” diye konuştu.

Bugüne kadar nezaketle seçim yarışını sürdürdüklerini dile getiren Ayık, “Gerek 5 yıllık görev süremizde, gerek seçim kampanyamızı yürüttüğümüz 2 ay boyunca hakaret etmedik, iftira atmadık, küfretmedik, provakatif hiçbir işlere karışmadık. Biz Cumhur İttifakıyız, bize efendilik yakışır dedik. Kim ne yaptıysa sineye çektik, hoş gördük. Ama herkes şunu bilsin, küfürü, hakareti, iftirayı hoş göremeyiz. 31 Mart’tan sonra yüce Türk adaleti önünde biz de hakkımızı arayacağız”

Ayık: 31 Mart’tan sonra hakkımızı arayacağız