1. Haberler
  2. Yerel
  3. ATABEM Yaz Dönemi Kurs Kayıtları Başlıyor

ATABEM Yaz Dönemi Kurs Kayıtları Başlıyor

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) yaz dönemi kurs kayıtlarını 3 Haziran’da başlatıyor. Öğrenciler, 9 Haziran’a kadar istedikleri kurslara online olarak kayıt yaptırarak yaz tatilinde hem eğlenme hem de öğrenme fırsatı bulacaklar.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı ATABEM, öğrencilere yönelik ücretsiz yaz kursları düzenliyor. Kurslara kayıtlar 3-9 Haziran tarihleri arasında ‘atabem.antalya.bel.tr’ adresi üzerinden online işlemler aracılığıyla yapılabilecek.

Kurslar 1 Temmuz’da Başlıyor

3-4-5-6-7 ve 8. sınıf öğrencileri, yoğun ve yorucu geçen okul döneminin ardından ATABEM yaz kursları ile hem eğlenip hem de öğrenmenin keyfini çıkaracaklar. Akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda ücretsiz olarak düzenlenen yaz kursları, 20 kurs merkezinde 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

İngilizce, Piyano, Modern Dans ve Daha Fazlası

Öğrenciler, Türkçe, matematik, fen bilimleri ve İngilizce derslerinin yanı sıra bağlama, gitar, Türk halk oyunları, piyano, satranç, yaratıcı drama, modern dans ve zeka oyunları (mangala) gibi çeşitli branşlarda ATABEM kurs merkezlerinde eğitim alacaklar.

ATABEM Yaz Dönemi Kurs Kayıtları Başlıyor
Yorum Yap