ASGD’de Erdoğan güven tazeledi

featured
service

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) 12. Olağan Büyük Genel Kurulunda, İbrahim Erdoğan bir kez daha başkanlığa seçildi.

BURSA (İGFA) – Anadolu Spor Gazetecileri Derneği’nin olağan genel kurulu Bursa’nın Gemlik ilçesinde Atamer Doğa Resort Hotel’de gerçekleşti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Çetin Gürol ile birlikte Anadolu’nun dört bir yanından gelen gazetecilerin katılım gösterdiği genel kurulda, ayrıca Anadolu Medya Buluşması da yapıldı. Buluşmada, “Türk Dünyası, Atatürk ve Medya” konulu söyleşi yapıldı.Söyleşide Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı Başkanı Naziya BİSSENOVA Gazeteci Yazar Yüksel BAYSAL, Gazeteci Yazar Necati Kartal konuşmacı olarak yer aldı.

ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Anadolu’daki basın emekçilerinin güç koşullarda zoru başardıklarını söyledi. Derneğin Anadoluyu kucaklayan güçlü bir yapısının bulunduğunu aktaran Erdoğan, “ASGD’nin her genel kurulu, tam anlamıyla bir Anadolu şöleni şeklinde geçiyor. Bu birlik ve beraberlik sürdüğü müddetçe çözülemeyecek sorunumuz yoktur. Ülkemizin birlik ve dirliğinin güvencesi de zaten Anadolu insanının bu güzel ferasetinde yatıyor. Üç yılda bir yapılan genel kurullarımızda ne mutlu ki tam anlamıyla bir Türkiye fotoğrafı oluşuyor” diye konuştu. 

Divan başkanlığını ASGD Kayseri Şube Kurucu Başkanı Mustafa Cengiz’in yaptığı genel kurulda, seçimler sonrasında İbrahim Erdoğan’ın 9 isimle yenilediği liste güven tazeledi.

Oy birliği ile seçilen 15 kişilik derneğin yönetiminde;  Yüksel Baysal (BURSA), Çetin Gürol (KOCAELİ), M.Fatih Kaymaz (KAYSERİ), Rıfat Kara (ÇORUM), Mustafa Boz (ADANA),
Soner Manav (KARABÜK), Ömer Aydoğdu (BURSA), Mesut Yıldız (BURSA), Orhan Balcı (KOCAELİ), Mehmet Duman (ELAZIĞ), Mustafa Gürses (SAKARYA), Cennet Cankılıç (BURSA),
Mustafa Gültekin (BURSA), Halil Ataş (BURSA).

ASGD’nin 12.Olağan Büyük Genel Kurulu’nda Cevat Türe, Demet Öztürk, Şeyda Turaçlar Denetleme Kurulu’nu oluştururken, Arif Basri Baş, Ali Atan, Necmi Fıçıcı Onur Kurulunu oluşturdu Yeni dönemde TDGF delegeliklerine ise İbrahim Erdoğan, Yüksel Baysal, Çetin Gürol ve Ömer Aydoğdu seçildi.

ASGD’de Erdoğan güven tazeledi