Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Et Mağazaları, Ramazan ayında vatandaşların kırmızı et talebini karşılamaya devam ediyor. Sabit fiyat politikasıyla faaliyet gösteren mağazalarda kıyma ve kuşbaşının yanı sıra sakatat çeşitleri, sucuk ve çiğ süt de satışa sunuluyor.
Halk Et Dokuma mağazasından alışveriş yapan Fadime Şimşek, Ramazan ayında da fiyatların değişmediğini belirterek, “Belediyemizden Allah razı olsun. Ramazan ayında da bizi mağdur etmediler. Buradaki ürünler her zaman taze ve bol bulunuyor. Et ve kıymanın yanı sıra süt ve sucuk gibi ihtiyaçlarımı da buradan karşılıyorum. İftarlık yemeklerimiz için alışverişimizi güvenle yapıyoruz, komşularımıza da tavsiye ediyoruz. Fiyatlar bütçemize uygun olduğu için rahatça alışveriş yapabiliyoruz” dedi.

“Güvenerek alışveriş yapıyoruz”
Mağazanın açılışından bu yana düzenli müşterisi olduğunu belirten Fatma Yıldırım, “Halk Et mağazasında kırmızı et, kemikli et, sucuk ve sakatat gibi aradığımız her ürünü rahatlıkla bulabiliyoruz. Burayı tercih etmemizin en önemli nedeni hem ekonomik olması hem de belediyeye ait bir işletme olması. Bu yüzden güvenerek alışveriş yapıyoruz. Mağaza oldukça hijyenik, personel de son derece ilgili ve güler yüzlü. Aldığım ürünlerden çok memnunum, şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Böyle bir hizmeti bizlere sunduğu için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.
Hüseyin Şahinoğlu da güven gerekçesiyle mağazayı tercih ettiğini ifade ederek “Burayı daha güvenli buluyorum. Bugün köftelik kıyma ve kuşbaşı aldım. Daha önce de alışveriş yapıyorduk; güvenilir olduğu için Ramazan ayında da yine burayı tercih ettik” diye konuştu.
Halk Et, sabit mağazalarının yanı sıra mobil satış aracıyla da hizmet veriyor. Kırmızı et ürünleri ile ciğer, yürek, dalak ve işkembe gibi sakatat çeşitleri hijyenik koşullarda satışa sunuluyor.























