Ankara’da Semincek, Gazapizim ve Edis konseri ne zaman?

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kent genelinde düzenleyeceği etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kent genelinde düzenleyeceği etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlayacak. Bu kutlamaların önemli bir parçası da ünlü sanatçıların vereceği konserler olacak.

Ankara’da Semincek, Gazapizim ve Edis Konseri

Ankara Semincek Konseri

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Semicenk, 21 Nisan Pazar günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde sahne alacak. Konsere katılmak isteyenler için, konser tarihlerinde 16.00 ile 24.00 saatleri arasında Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği arasında ring seferleri düzenlenecek.

Ankara Gazapizm Konseri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kutlamalara renk katmak amacıyla 22 Nisan Pazartesi günü de Atatürk Orman Çiftliği’nde Gazapizm konserine ev sahipliği yapacak. Konsere katılmak isteyenler için, konser tarihlerinde 16.00 ile 24.00 saatleri arasında Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği arasında ring seferleri düzenlenecek.

Ankara Edis Konseri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, 23 Nisan Salı günü saat 20.00’de Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleşecek olan Edis konseri ile son bulacak. Tüm çocuklar ve Ankaralılar davetli olup, konser için Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği arasında 16.00 ile 24.00 saatleri arasında ring seferleri düzenlenecek.

Ankara’da Semincek, Gazapizim ve Edis konseri ne zaman?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.